Közelegnek az ünnepek, és Nektek nincs ajándékötletetek? Használjátok ki ezt a rendkívüli alkalmat és ajándékozzatok szeretteiteknek egy olyan kivételes ajándékot, mint a LAZIZAL® Rich Face Lifting Cream 50 ml krém új változata! Az értékesítés 2022.11.25 körül kezdődik! A LAZIZAL® termékcsalád más termékeire is promóciókat készítettünk elő Számotokra. Igazán érdemes várni rájuk!
Mit változtattunk meg a termék új változatában? A terméket karbamiddal – a bőr további, erős hidratálását biztosító nyersanyaggal gazdagítottuk. Ez az összetevő a hámréteg regenerációját is serkenti. A változások nyomán a LAZIZAL® Rich Face Lifting Cream 50 ml összetétele már 97,23%-ban természetes összetevőkből áll!
A bevezetett változások a külső csomagolást is érintik, amelyet műanyagról üvegre módosítottunk. Egyedülálló kiegészítő lesz a védő lapocska és a kézreálló spatula a termék felviteléhez, amelyet már ismertek a Collagen Beauty Care termékcsalád krémjeiből, és nagyra értékeltek!
A szalonnát kockára vágjuk kisütjük a zsírját, és megpirítjuk rajta az apróra vágott hagymát. Felöntjük vizzel és füstöltlével, beledobjuk a kis kockákra vágott burgonyát, és addig főzzük, amíg félig megfő a burgonya. Ekkor hozzáadjuk a karikára szelt kolbászt, a füstölt húst, a fűszereket, az Érlelt almaecetet, és készre főzzük. Végül a tejföllel és liszttel behabarjuk. Igazi laktató egytálétel, szívet, lelket, testet melengető.
A hagymát apróra vágom és kevés olajon megpirítom. A fazekat lehúzom a tűzről és a hagymára szórom a lisztet, majd a fűszereket és gyors mozdulatokkal elkeverem, majd felöntöm kb. 2 liter vízzel és visszateszem forralni. Amikor a lé felforrt, hozzáteszem a tokaji borecetet, majd egyenként beleengedem a tojásokat, vigyázva, hogy ne keveredjenek szét. A levest még kb. 10 percig főzöm, ezalatt a tojások is megfőnek.
A leves magában is nagyon jó, de lehet bele tenni pirított kenyérkockát, néhány evőkanál tejfölt és a tetejére szórni némi aprított petrezselymet.
Nagyobb tepsibe rakjuk a spárgadarabokat és az újhagymát. Meglocsoljuk olívaolajjal, megsózzuk, megborsozzuk, összerázzuk, és 35-40 perc alatt 180-200 fokos sütőben megsütjük. Közben néhányszor megrázzuk a tepsit, hogy mindenhol egyformán süljenek a zöldségek. Amikor kész, langyosra hűtjük.
Turmixgépbe öntünk fél liter langyos húslevest, hozzáadjuk a sült zöldségeket, alaposan összeturmixoljuk. Lábosba öntjük, hozzátesszük a maradék húslevest, a cukrot, a borecetet, és felforraljuk. Szűrőn átpasszírozzuk.
Petrezselymes-diós tojással tálaljuk, amelyhez a főtt tojásokat villával összetörjük, hozzákeverjük az apróra vágott petrezselymet és diót; sóval és borssal ízesítjük.
Az apóra vágott hagymát forró olajon pároljuk üvegesre. Adjuk hozzá a szeletekre vágott gombát, sózzuk-borsozzuk, fedő alatt pároljuk. Ha már levet eresztett a gomba, akkor engedjük fel kb. fél liter ételízesítős vízzel (vagy a levesalappal). Forrás után habarjuk be; ehhez a tejfölt keverjük össze a tárkonnyal és a liszttel, majd óvatosan keverjük a leveshez. Ha nem akarjuk, hogy csomós legyen és nincs nagy rutinunk a csomómentes keverésben, akkor mielőtt a teljes levesbe tennénk, adjunk a tejfölös keverékhez egy-két evőkanál forró levest, keverjük simára és úgy adjuk az egész leveshez. Forraljuk még egyszer fel, és ha levettük a tűzről, adjuk hozzá a tárkonyos borecetet. Ha krémlevest szeretnénk, akkor a megdinsztelt gombaszeletekből vegyünk ki néhányat, tegyük félre. A tejfölös műveletig készítsük a levest, majd ezt követően botmixerrel turmixoljuk simára és a végén, a borecettel együtt keverjük hozzá a gombaszeleteket. Tetejére ízlés szerint szórhatunk friss petrezselymet.