Mi is a glükózamin?
A glükózamin egy természetes aminocukorféleség, mely alkotóeleme az
ízületi porc állománynak és részt vesz az ízületi folyadék képzésében.
A C-vitamin az ízületi porcállomány és csontok kollagénképzéhez fontos anyag.
Miért szedjünk Bio-Glukozamin-t?
Szervezetünk csak akkor képes erősíteni és megtartani az ízületek
épségét, ha kellő mennyiségű építőanyag van jelen a szervezetben. Az
emberi szervezet képes önmaga is a glükózamin előállítására, de csekély
mennyiségben.
Szervezetünk szintén képes hasznosítani külső forrásból is a
glükózamint, melyhez az étrendből, vagy az étrend-kiegészítők szedésével
jut hozzá. Ez különösen fontos az idősebbeknek, akiknek az ízületeik
már hajlamosak a kopásra és degenerációra.
A Bio-Glükózamin a glükózamint glükózmin-szulfát formájában tartalmazza,
ami biztosítja a jó felszívódást kén molekulához kötődve.
Nyomon követhető alapanyagok
A Bio-Glükózaminban található glükózamin-szulfátot rákok és kagylók
páncéljából nyerik. Minden nyersanyag 100%-ban mélytengeri rákoktól
származik, nem tenyésztett garnélarákok páncéljából nyerik.
Értékelés-véleményezés